sagawallstrm.blogg.se

Teoriprov(körkort), midsommar och halkbanan
Förra gången jag uppdaterade skulle jag på halken och ner till Orsa med pojkvännen över midsommar.
  • Halken gick felritt, godkänd och det var jätteroligt!
(null)

(null)
(null)


Dagen efter halken började vi rulla ner mot Orsa, vi stannade och övernattade i vår stuga i Söderhamn, jag och Rasmus sov i husvagnen(gav även halvårspresenten den kvällen som jag aldrig tror ni kommer kunna gissa vad de är😏), mamma och hennes kille sov i stugan och även momme& moffe sov i deras husvagn brevid oss. Mysigt om något!
Torsdagen vaknade vi, fikade lite och åkte vidare till Orsa och var kanske framme där vid 15 tiden? 
Fredagen åt vi jordgubbar, sill unch(jag och rasmus bullens korv) och dansade runt stången som stod på campingen under kvällen. 
Lördag vart det ett besök på rovdjursparken och senare på kvällen vart det bowling(och vem kom sist? Jo jag.. är man ens förvånad haha..) slänger in lite bilder från parken! 
(null)

(null)
(null)

(null)

(null)


En liten tillbaka blick till dagen innan halken.. då bokade jag mitt teoriprov och körprov!!!! Dum(eller smart) så betalade pappa provet och sedan var det bara att åka till teoriprovet idag. 15.30 tog jag kortet till körkortet, efter krångel med systemet och det vart lite försenat så fick jag bli inskiven och en plats vid datorn. Gjorde provet på 20minutet och blev GODKÄND!!!!!! Äntligen är jag påväg med kortet🤩 är verkligen såååå glad!! Nästa vecka har jag körprovet och börjar bli så nervös över det..

Vid 20tiden ikväll åkte tyvärr Rasmus hem.. ughh vill ej sova ensam menmen😣 har inskolning imorgon kl 7.00-16.00 som jag ska upp till så det blir lättare om han sover hemma då. Blir dock en natt hos han imorgon då jag inte börjar förrän 16.00 på onsdagen🌸 
(null)

(null)

(null)


Lite bilder ner från Orsa som jag knäppte😍