sagawallstrm.blogg.se

En trött Saga
Sitter på en rast här nu, en cola i handen i hopp om att piggna till lite. Är ju inte van att stiga upp då jag haft det rätt "slappt" början av sommarlovet, men att stiga upp 5.45 från ingenstans gjorde mig väldigt trött, när det samtidigt är en ny arbetsplats, nya människor och massa saker att lära sig.. 

Är det någon som jobbat inom hemtjänsten här? Hade varit kul att höra era åsikter😊 själv har jag fått en mycket bättre bild än vad jag hört av andra, så hur upplever du det? 
(null)

Vid 17 tiden rullar jag mot min pojkvän efter jag slutat och sover där inatt till imorgon, skönt om något! Enda problemet är att jag kommer vara DÖTRÖTT när jag kommer till han medans han just nu fortfarande sover 13.07.. lär väl bli en powernap på sisådär några timmar😅 men det blir mysigt iallafall🙏🏻

Teoriprov(körkort), midsommar och halkbanan
Förra gången jag uppdaterade skulle jag på halken och ner till Orsa med pojkvännen över midsommar.
  • Halken gick felritt, godkänd och det var jätteroligt!
(null)

(null)
(null)


Dagen efter halken började vi rulla ner mot Orsa, vi stannade och övernattade i vår stuga i Söderhamn, jag och Rasmus sov i husvagnen(gav även halvårspresenten den kvällen som jag aldrig tror ni kommer kunna gissa vad de är😏), mamma och hennes kille sov i stugan och även momme& moffe sov i deras husvagn brevid oss. Mysigt om något!
Torsdagen vaknade vi, fikade lite och åkte vidare till Orsa och var kanske framme där vid 15 tiden? 
Fredagen åt vi jordgubbar, sill unch(jag och rasmus bullens korv) och dansade runt stången som stod på campingen under kvällen. 
Lördag vart det ett besök på rovdjursparken och senare på kvällen vart det bowling(och vem kom sist? Jo jag.. är man ens förvånad haha..) slänger in lite bilder från parken! 
(null)

(null)
(null)

(null)

(null)


En liten tillbaka blick till dagen innan halken.. då bokade jag mitt teoriprov och körprov!!!! Dum(eller smart) så betalade pappa provet och sedan var det bara att åka till teoriprovet idag. 15.30 tog jag kortet till körkortet, efter krångel med systemet och det vart lite försenat så fick jag bli inskiven och en plats vid datorn. Gjorde provet på 20minutet och blev GODKÄND!!!!!! Äntligen är jag påväg med kortet🤩 är verkligen såååå glad!! Nästa vecka har jag körprovet och börjar bli så nervös över det..

Vid 20tiden ikväll åkte tyvärr Rasmus hem.. ughh vill ej sova ensam menmen😣 har inskolning imorgon kl 7.00-16.00 som jag ska upp till så det blir lättare om han sover hemma då. Blir dock en natt hos han imorgon då jag inte börjar förrän 16.00 på onsdagen🌸 
(null)

(null)

(null)


Lite bilder ner från Orsa som jag knäppte😍 
Städat& färgat!
Gokväll!
När jag vaknade hade mamma gjort våfflor så blev det till frukost, sen fortsatte jag min skönhetssömn ca 1h till innan jag steg upp och tog tag i det jag skulle göra.
Vid halv 3 åkte jag och städade åt riksbyggen i några trapphus- trist och drygt men får en liten slant så det får funka tillsvidare🤗

När jag kom hem vart det lite middag, sedan la mamma i min hårfärg så färgade vi min utväxt, så äntligen blev det bortgjort och lagom till midsommar☺️
(null)


Om en liten stund bara ska jag cykla till min pappa, kanske ta en liten kvällstur på ens ponnyn eller något men det får vi se om. Blir iallafall att sova där inatt, ska ju ändå vara borta nästan en vecka så ska sova där en natt innan. 

Sedan på tisdag är det ÄNTLIGEN dags för halken! Såå taggad att få ta körkortet, så nu är det bara halken sedan boka in provet😍 ni som gjort halken, hur gick det för er? Vad fick ni göra?